top of page
1679310927732 (1).jpg
Logo.png

Grau Mig

Module carousel for Sports VET education

És una iniciativa que va sorgir a partir d'un projecte Erasmus KA2.

El CEES es va associar a tres escoles més de formació professional de Finlàndia, Holanda i Alemania per dissenyar mòduls intensius de dos setmanes amb temàtiques corresponents a les especialitats de cada destinació:

· El CEES ofereix un mòdul anomenat "high professional football coaching". L'alumnat estudia les bases de l'entrenament del futbol segons les últimes tendències.

· El MBO Hilversum ha produït dos mòduls relacionats amb les eines digitals: "E-sports as an E-athlete" i "E-health". Amb els E-sports estudien com generar bons hàbits en els jugadors i l'organització d'un esdeveniment, mentre que amb el E-health s'aprèn a gestionar l'entrenament físic amb les noves tecnologies.

 

· El Pajulahti Sports Centre ha dissenyat el "Coach for adaptive winter sports". Els participants estudien les adaptacions necessàries per incloure a les persones amb discapacitats.

· L'ESAB s'ha especialitzat amb "Occupational Management". On s'estudia com dirigir activitat física pels treballadors d'empreses convencionals.

Logo ESAB.png
Logo Hilversum.png
Logo PAJULAHTI.jpg
Logo CEES.png

El projecte Module Carousel for Sports Vet education està confinanciat per el programa Erasmus+ de la Unió Europea. El contingut és respnsabilitat exclusiva del Centre d'Estudis El Seminari (CEES) i ni de la Comissió Europea  ni del Servei Espanyol per la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) són responsables de l'ús que es pot fer de la informació aquí explicada.

I

INFORMACIÓ

El CEES ja ha enviat 40 alumnes/as dins del Module Carousel for Sports VET education. Per saber-ne més, clickeu a continuació i podreu accedir a més detalls sobre aquesta iniciativa.

E

EXPERIÈNCIA

L'alumnat que ha gaudit d'aquestes formacions intensives ha compartit moments i reflexions per inspirar a d'altres. Aquí podeu trobar-ne algunes i us animem a veure-les.

R

RESULTATS

Després de tres anys, el projecte KA2 ha tingut un impacte molt positiu en l'alumnat, en les famílies, en el CEES i en la comunitat. Aquí trobareu més informació.

Video
bottom of page