top of page
Pati amb tots.jpeg

Presentació

El CEES és un centre d'ensenyament mitjà i superior que, a través d'un model pedagògic personalitzat i rigorós,  té per objectiu formar persones en els seus vessants humà, acadèmic i professional.

Integrat dins el complex educatiu d'El Seminari - unint una tradició docent centenària i una clara vocació per la innovació i la modernitat -  els programes formatius del CEES es basen en l'ús d'una metodologia orientada a possibilitar que, un cop finalitzats els estudis, els alumnes puguin incorporar-se amb èxit a un mercat de treball cada vegada més exigent i selectiu.

Per fer realitat aquest propòsit, el CEES disposa de múltiples recursos pedagògics i tecnològics, un complet equip de professionals provinents de diferents disciplines i especialitats, una àmplia varietat d'instal·lacions i un extens catàleg de prestacions, serveis i eines de suport als estudiants.

Amb un estil acurat, responsable, en sintonia amb la realitat del present i que persegueix l'excel·lència en els processos d'aprenentatge, al CEES garantim que la formació serà objecte de la nostra màxima atenció i esforç.

Savassona 2_edited.jpg
bottom of page