top of page
image00022.jpeg
WhatsApp Image 2023-05-26 at 15.22.40.jpeg

Grau Superior

Una educació internacional i inclusiva per millorar les competències internacionals i digitals a tavés dels principis ECVET

El CEES envia alumnat del grau superior d'Ensenyament i Animació Socioesportiva amb fons Erasmus KA1 a universitats i empreses esportives d'arreu d'Europa i del món. Aquestes mobilitats tenen com objectiu obrir horitzons en quant al futur educatiu i laboral dels participants. Apostem per una proposta educativa internacional que tingui un impacte a les vides de l'alumnat.

Logo ESAB.png
image.png
Brand-Logo-WD.png
Logo CEES.png

El projecte KA131 està confinanciat per el programa Erasmus+ de la Unió Europea. El contingut és respnsabilitat exclusiva del Centre d'Estudis El Seminari (CEES) i ni de la Comissió Europea  ni del Servei Espanyol per la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) són responsables de l'ús que es pot fer de la informació aquí explicada.

I

INFORMACIÓ

El CEES és titular de la carta ECHE i a continuació podeu tenir més informació sobre l'Erasmus Policy Statement i els objectius que tenim amb aquesta acreditació. 

E

EXPERIÈNCIA

L'alumnat que ha participat d'aquest projecte fa un resum d'aquesta experiència i de l'impacte que ha tingut a les seves vides. 

R

RESULTATS

A continuació podeu saber més sobre els resultats que s'han obtingut mitjançant el projecte KA1. S'exposen els objectius i el seu assoliment.

bottom of page