top of page
ecfde50d-ff15-4701-8cc1-468138ccc0cf_edited.jpg
Logo TIM sense fons.png

Grau Mig

Una educació internacional i inclusiva per millorar les competències internacionals i digitals a tavés dels principis ECVET

Donem a l'alumant experiències internacionals per obrir els seus horitzonts.

El present projecte és el primer KA1 que el CEES ha implementat a Grau Mitjà. Es tracta d'una iniciativa que sorgeix per donar a l'alumnat experiències internacionals i obrir els seus horitzons.

 

Les destinacions han sigut Finlàndia i Holanda, on s'han treballat continguts en quant a la digitalització i la inclusió en el món de l'esport. Les mobilitats han tingut una part de treball online, que ha complementat el seu aprenentatge, mentre que a les escoles d'acollida van ser-hi presencialment durant tres setmanes.

 

El disseny educatiu es va dur a terme seguint els principis ECVET, que distingeixen els resultats d'aprenentatge en coneixements, habilitats i competències. A Finlàndia es va incidir en la inclusió de les persones amb discapacitats a través de l'esport, ja que van estar a Pajulahti, la seu paralímpica finlandesa.

 

La digitalització en l'esport es va treballar a Holanda, que és el primer centre europeu en oferir estudis en esports reglats.

Logo ESAB.png
Logo Hilversum.png
Logo PAJULAHTI.jpg
Logo CEES.png

El projecte KA122 està confinanciat per el programa Erasmus+ de la Unió Europea. El contingut és respnsabilitat exclusiva del Centre d'Estudis El Seminari (CEES) i ni de la Comissió Europea  ni del Servei Espanyol per la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) són responsables de l'ús que es pot fer de la informació aquí explicada.

I

INFORMACIÓ

Durant els cursos del 2021-2022 i 2022-2023, 11 alumnes van marxar d'Erasmus amb fons KA1 a Holanda i Finlàndia. Van treballar la inclusió i les eines digitals. 

E

EXPERIÈNCIA

L'alumnat participant va recollir memòries de les seves vivències. A continuació teniu un recull d'aquests relats on comparteixen la seva experiència.

R

RESULTATS

Aquest projecte ha sigut el primer KA1 implementat i ha portat als estudiants i al CEES a un progrès a la seva internacionalització. Aquí ho podreu veure.

image.png
bottom of page