Intervenció pràctica

La setmana passada, l’alumnat de 2n de Grau Superior va iniciar les intervencions pràctiques del MP3. Planificació de l'Animació Socioesportiva.

En aquest cas, van organitzar una jornada d'orientació i una de psicomotricitat per l'alumnat de 5è de Primària i P5 del Guillem de Montrodón, respectivament.

Aquest treball busca sintetitzar gran part dels aprenentatges assolits al llarg del Grau Superior, aplicar-ho en un context real i dotant d'autonomia i responsabilitat a l'alumnat.

 

Iniciació a l'escalada

 El passat 1 de març a Grau Mig A es va fer una sortida al rocòdrom de Vic per anar a fer escalada, acompanyats per l’Albert Soler i en Pere Herms, professor de l’assignatura de supervivència i seguretat a la muntanya.

Un rocòdrom és una sala esportiva dissenyada per poder practicar l’escalada sense necessitat d’anar a buscar muntanyes rocoses, a dins, hi trobem paret de fusta amb certa inclinació, totes elles equipades amb preses de resina, elements simulant l’acció que faríem a les roques i màrfegues, tot sempre, en un entorn de seguretat per reduir el risc de lesió.

L’alumnat es va iniciar en l’escalada d’una manera més pràctica i fàcil, és més, podien seleccionar la dificultat de la via i la ruta en funció del colors de les preses.

 

Rocodrom

INICI DE CURS

El passat dilluns, 14 de setembre, el CEES donàvem el tret de sortida al curs 2020/2021 en la modalitat acadèmica de Grau Mig en Conducció d’Activitats Fisicioesportives en el Medi Natural i en el Grau Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva.

Un inici escolar atípic per les circumstàncies extraordinàries en què vivim des de l’aparició del COVID-19. Aquest fet ens ha portat adaptar-nos al context per poder garantir la seguretat del nostra alumnat i personal de l’escola, i així, poder desenvolupar en curs de manera presencial amb certa normalitat.

Per poder garantir la formació hem adoptat tots els protocols necessaris proporcionats pel Departament de Sanitat, com el control de temperatura, desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic, creació de grups estables, distanciament, fluxos de circulació al centre, panell separadors, entre d’altres.

Afrontem el curs amb responsabilitat i la mateixa il·lusió per seguir formant professionals en l’àmbit, com sempre diem, la preparació és la clau de l’èxit.

 

CONFERÈNCIES A DISTÀNCIA

El CEES segueix amb les classes virtuals a distància per seguir, dintre de les possibilitats, oferint un servei de qualitat per tot l’alumnat i mantenir-se actiu en la formació.

Amb les premisses de formació i qualitat l’escola ha buscat més opcions per oferir als nostres estudiants una formació complementària en format de videoconferències, una molt bona eina educativa i s’ajusta en l’estat d’alarma en el què estem vivint. El seu funcionament és simple d’entendre, oferim aquestes conferències en directe a tots l’alumnat i també exalumnes per connectar-se a una reunió virtual, en la qual trobem el ponent i un entrevistador que va marcant el guió de la xerrada. A més a més, a través del xat qualsevol usuari pot interactuar i enviar preguntes i dubtes a l’entrevistador perquè les pugui formular en el moment adequat.

Seguint aquesta idea, el CEES ja ha realitzat 4 conferències a distància amb conferenciats coneguts, de renom i vinculats en l’àmbit de les titulacions que oferim. Així doncs, hem tingut el plaer d’oferir les experiències i coneixements de ponents de la talla de Jordi Guerrero, el segon entrenador de Pablo Machín a clubs de futbol com el CF Girona, el Sevilla FC i el RCD Espanyol. També ens ha visitat l’Oriol Riera, jugador de futbol professional en actiu on ha passat per clubs de la talla del FC Barcelona o CA Osasuna, entre molts altres.

Aquesta setmana, vam pensar en variar una mica la temàtica esportiva i la conferència va anar a càrrec de la Paqui Bordallo, inferma del Consorci Hospitalari de Vic, per informar als nostres oients de la situació actual del COVID-19 i les recomanacions per evitar el contagi.

A continuació, i així, tocar diferents aspectes que podem veure en les nostres titulacions va venir en Jordi Gallifa, actual director d’operacions del Barça Licensing&Merchandising i amb l’experiència de treballar 10 anys a la marca NIKE en posicions de finances, operacions i compres, i ens va parlar de les marques esportives.

Per concloure, comentar que aquesta iniciativa de l’escola ha estat molt ben rebuda per part dels estudiants que segueixen amb interès la formació complementària i dels ponents que ens agreixen la nostra invitació.

 

Classes virtuals

A l’inici d’aquesta setmana l’escola ha iniciat les classes virtuals per arribar a tot l’alumnat i mantenir-se actiu en l’àmbit acadèmic dintre les possibilitats que marca el Departament d’Educació.

La situació actual que engloba el nostre país ens ha portat a adaptar-nos al panorama d’aquestes setmanes, tan l’escola com el professorat i l’alumnat.

El CEES ha buscat la manera de mantenir-se operatiu i seguir amb la formació, per fer-ho de la manera més operativa possible, s’ha elaborat un horari matinal amb els Mòduls Professionals que marca el currículum.

Així doncs, amb aquestes condicions oferim classes a distància pels diferents grups en les quals impartim classe magistral que complementa la formació ordinària fins ara i ho vinculem amb treball personal a casa per part de l’alumnat per augmentar la seva qualificació final del curs.

Per últim, comentar que l’acceptació de l’alumnat ha set molt bona, positiva i estan engrescats amb la solució trobada per l’escola.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio